Voor de komende winter hebben we een selectie van de Fristads jassen in een pre-order actie gezet!

Norvil 647 Little Dakota sloof

36,30 Excl. btw.

Hip, trendy en praktisch!

Beschrijving

Norvil 647 Little Dakota Sloof: Stijlvol en Functioneel voor Elke Werkplek

Maak kennis met de Norvil 647 Little Dakota sloof, een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Deze sloof is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zowel professionals als hobbyisten, en biedt een uitstekende bescherming en praktische opbergmogelijkheden.

Hoogwaardige Materialen

De Norvil 647 Little Dakota sloof is vervaardigd uit een duurzame mix van 65% polyester en 35% katoen. Deze combinatie zorgt voor een stevige en slijtvaste stof die bestand is tegen de dagelijkse uitdagingen van het werk. Het materiaal is ademend en comfortabel, waardoor het ideaal is voor langdurig gebruik.

Praktisch Ontwerp

Met een slim en doordacht ontwerp biedt de Norvil 647 Little Dakota sloof voldoende opbergruimte voor al je benodigdheden. De sloof is voorzien van meerdere zakken, waaronder diepe voorzakken en kleinere zijzakken, die perfect zijn voor het opbergen van gereedschap, notitieboekjes, pennen en andere essentiële items. Dit praktische ontwerp zorgt ervoor dat je altijd alles bij de hand hebt, zonder dat je heen en weer hoeft te lopen.

Comfort en Pasvorm

De taillebanden van de Norvil 647 Little Dakota sloof zorgen voor een perfecte pasvorm voor iedereen. Of je nu een lange dag op het werk doorbrengt of slechts een paar uur, deze sloof biedt het comfort dat je nodig hebt. De banden zijn eenvoudig aan te passen, zodat de sloof stevig en comfortabel blijft zitten, ongeacht je lichaamsbouw.

Stijlvol en Veelzijdig

Naast functionaliteit biedt de Norvil 647 Little Dakota sloof ook een stijlvolle uitstraling. Het strakke ontwerp en de neutrale kleuren maken het een aantrekkelijke keuze voor zowel mannen als vrouwen. Deze sloof is ideaal voor gebruik in diverse werkomgevingen, zoals restaurants, cafés, bloemenwinkels en groencentra. Dankzij de veelzijdige en stijlvolle eigenschappen is deze sloof ook perfect voor hobbyisten die graag in stijl werken.

Gemakkelijk te Onderhouden

De Norvil 647 Little Dakota sloof is eenvoudig te reinigen, wat essentieel is na een dag hard werken. Het materiaal is bestand tegen vlekken en kan gemakkelijk worden afgeveegd of gewassen, zodat je sloof er altijd als nieuw uitziet. Dit maakt het onderhoud van de sloof eenvoudig en probleemloos.

Conclusie

Kies voor de Norvil 647 Little Dakota sloof en ervaar het gemak en de kwaliteit die deze sloof te bieden heeft. Of je nu een professionele kok bent, werkt in een bloemenwinkel, groencentrum of café, of gewoon van tuinieren houdt, deze sloof is de perfecte aanvulling op je werkkleding. Bestel vandaag nog en maak je werk aangenamer en efficiënter.

Met de Norvil 647 Little Dakota sloof ben je altijd goed voorbereid op elke klus!

De was instructies voor dit schort zijn;

Norvil

Norvil Uniforms is een Spaans merk voor bedrijfskleding. Ze zijn gespecialiseerd in het maken van speciale collecties voor ketens. Zij richten zich voornamelijk op horeca, hotels, winkels en aanverwanten.

Lederen schorten en sloven, tunieken met leuke details of leuke designs. Niks standaard, maar lekker uniek!

Wil je je team uniek kleden, ga dan voor een item van  Norvil. Bekijk hier al onze andere Norvil artikelen.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze sloof, prijzen bij grotere afnames of de optie voor het aanbrengen van je logo, neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 0492 53 79 41.

LET OP! Op de artikelen van Norvil zit extra levertijd 4-8 dagen!

Extra informatie

Kleur

Maat

Schort of Sloof

Sloof

Andere suggesties…

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×